موسسه حقوقی و آموزشی فرهنگ تفاهم

۰۲۱-۵۴۷۶۴​

۰۲۱-۵۴۷۶۴​

برای مشاوره حقوقی آنلاین با ۰۹۱۲۰۴۷۷۱۱۶ تماس حاصل نمایید

وکیل طلاق توافقی
وکیل طلاق توافقی

وکیل طلاق توافقی

وکیل طلاق توافقی به دانش‌آموخته حقوق و وکیل پایه یک دادگستری گفته می‌شود که دارای آگاهی و تخصص کافی در خصوص دعاوی حقوقی و خانواده اعم از قانون مدنی و حمایت از خانواده می‌باشد.

وکیل طلاق توافقی تخصص خود را در زمینه طلاق و مباحث مربوط به آن اعم از مهریه، حضانت فرزند، اجرت‌المثل، فسخ نکاح، نفقه و… قرار داده است و زمانی که اشخاص در خصوص این دسته از مسائل خانوادگی خود دچار مشکلات جدی شدند وکیل طلاق می‌تواند اشخاص را در این حوزه‌های حقوقی که بیشتر آن‌ها ذیل پرونده مربوط به طلاق توافقی مطرح می‌شوند راهنمایی نماید.

در واقع وکیل طلاق توافقی به علت آن که در عرصه‌های گوناگونی از طلاق دارای تجربه فراوان می‌باشد این امر را سبب می‌شود که ما این موضوع را به شما توصیه نماییم تا در خصوص این دسته از مشکلات حقوقی که برای شما مطرح می‌شود صرفاً برای حل مشکلات خود به یک وکیل طلاق متخصص و مجرب مراجعه نمایید چرا که تجربه مؤسسه حقوقی ما این امر را ثابت کرده است که مراجعه به وکیل طلاق توافقی برای شما از نظر هزینه و زمان رسیدگی بسیار به‌صرفه خواهد بود و مشکلات شما را مرتفع خواهد ساخت.

موسسه حقوقی فرهنگ تفاهم چه امکاناتی به شما ارائه خواهد داد؟

  • امکان مشاوره تلفنی و پیام واتس اپ توسط کارشناسان حقوقی
  • امکان داشتن جلسات مشاوره آنلاین و حضوری با وکیل متخصص طلاق توافقی
  • تنظیم توافق نامه اصولی براساس قانون توسط وکیل متخصص طلاق توافقی
  • تنظیم دادخواست طلاق و ثبت آن در سامانه ثنا
  • تنظیم قرارداد وکالت قانونی و معتبر با وکیل طلاق توافقی
  • در دسترس بودن وکیل جهت ارائه گزارش مبنی بر روند رسیدگی پرونده
  • رسیدگی همه جانبه و اصولی به پرونده طلاق بدون نیاز به حضور شما در دادگاه

بهترین وکیل طلاق توافقی در تهران

شما می‌توانید در رابطه با مشکلات پیش‌آمده ناشی از دعاوی خانوادگی و حقوقی مربوط به طلاق و مصادیق مربوط به آن با وکیل طلاق توافقی متخصص در امور حقوقی و خانواده مؤسسه حقوقی فرهنگ تفاهم که به کلیه قوانین و حقوق مربوط به این حوزه اشراف و آگاهی دارد مشاوره داشته باشید.

چرا که می‌تواند زوجینی را که به دنبال رسیدن به حق خود ذیل یک توافق‌نامه مشترک هستند و می‌خواهند با حداقل ورود ضرر و با حداکثر سود از یکدیگر جدا شوند را به بهترین شکل راهنمایی کند و راه‌هایی را که طرفین می‌توانند با دستیابی به سودی دوطرفه به حق مسلم خود برسند بیان نماید. در نهایت پیشنهاد ما برای شما این است که حتماً با وکیل طلاق توافقی متخصص که در تمامی زمینه‌های بیان شده آگاهی دارد صحبت نمایید.

 چرا که وکیل با آگاهی کامل از مواردی که باید در توافق‌نامه ذکر شود و چه اقداماتی برای کاهش تنش زوجین باید انجام شود، افراد را راهنمایی می‌نماید و مانع از به جاگذاشتن یک تجربه تلخ و اتمام یک زندگی مشترک بر پایه دعوا و کشمش خواهد شد؛ شما می‌توانید در صورت نیاز با انعقاد قرارداد وکالت از وکیل طلاق متخصص در این حوزه یاری بطلبید چرا که انتخاب وکیل پایه یک دادگستری درست و مجرب در این زمینه می‌تواند بهترین تصمیم برای رسیدن به حقوق فردی شما باشد.

هزینه وکیل طلاق توافقی زوجین

در بحث هزینه وکیل طلاق توافقی ابتدا باید این را بیان نماییم که تعرفه یک وکیل در بحث دعاوی حقوقی، خانوادگی و …

متفاوت می‌باشد؛ یعنی هر وکیل متناسب با تخصص و نوع دعوای مطرح شده حق ملوکانه مجزایی برای خود قرار خواهد داد و دراین‌خصوص بین وکیل طلاق توافقی و افراد متقاضی طلاق امکان توافق وجود دارد.

 

در مؤسسه حقوقی فرهنگ تفاهم مقدار مبلغی که برای طلاق تفاهمی از مرد و زن به‌صورت جدا دریافت می‌شود مبلغ ۷ میلیون تومان می‌باشد؛ یعنی اگر دو نفر بخواهند هرکدام وکیلی برای طلاق داشته باشند در مجموع مبلغ ۱۴ میلیون تومان می‌شود؛ در ظاهر شاید این مقدار هزینه برای پیگیری طلاقی که صرفاً به شکل توافقی انجام می‌گیرد زیاد به نظر برسد؛ ولی این موضوع را باید در نظر گرفت که در بحث طلاق توافقی آن چه بسیار اهمیت دارد توافقنامه‌ای است که فی‌مابین زن و مرد بر اساس اصول حقوقی و قانونی توسط وکیل طلاق تنظیم شده است.

 امکان هرگونه خطا را از این طریق برای بروز اختلافات در آینده می‌بندد و این عمل صرفاً با دادن وکالت به وکیل طلاق صورت می‌گیرد و چه‌بسا عدم توجه به این موضوع که توافقنامه خود بحث مهمی می‌باشد و عدم مراجعه به وکیل می‌تواند زوجین را در دادگاه و در خصوص توافقنامه دچار مشکلاتی بگرداند؛ پس توصیه ما به شما مخاطبان گرامی این است که بدون درنظرگرفتن هزینه‌های وکیل طلاق و صرفاً به جهت آن که بدون هیچ دردسر و با کمترین هزینه مشکل خود را برطرف نمایید به وکیل طلاق متخصص مراجعه نمایید.

طلاق توافقی چیست؟

در تعریفی که وکیل طلاق بیان داشته است، طلاق توافقی یکی از انواع طلاق محسوب می‌شود که در این نوع جدایی زوجین به‌صورت توافقی و با انعقاد یک توافق‌نامه در خصوص مسائلی همچون مهریه، نفقه زوجه و فرزندان، حضانت مشترک فرزندان و در صورت لزوم اجرت‌المثل ایام زوجیت اقدام به جدایی از یکدیگر می‌نمایند و به‌صورت توافقی از هم جدا می‌شوند.

چیزی که در بحث طلاق تفاهمی باید در نظر گرفته شود این است که در این حالت تنش میان زوجین به جهت توافقاتی که با یکدیگر دارند کمتر است؛ ولی بااین‌حال مراحلی را باید برای انجام طلاق تفاهمی طی نمایند که در ادامه به این مسئله خواهیم پرداخت.

نکته: مطابق ماده ۲۷ قانون حمایت خانواده در تمامی انواع طلاق به جز طلاق توافقی دادگاه طرفین را به جهت ایجاد صلح و سازش به داوری ارجاع می‌دهد. از این ماده می‌توانیم به این برسیم که در طلاق توافقی ارجاع به داوری وجود ندارد.

مدارک طلاق توافقی

همان‌طور که طلاق به‌صرف درخواست مرد و یا زن باید همراه با مدارک قانونی مورد قبول در مرجع قضایی باشد طلاق توافقی نیز باید همراه با مدارک قانونی باشد که در ادامه به شما مدارک موردنیاز را خواهیم گفت.

 

  • شناسنامه زوجین
  • کارت ملی زوجین
  • عقدنامه نکاح و در صورتی که اصل آن موجود نباشد رونوشت آن
  • توافق‌نامه تنظیم شده توسط وکیل طلاق
  • گواهی عدم امکان سازش زوجین
  • گواهی عدم بارداری زوجه (آزمایش عدم بارداری)

مراحل طلاق توافقی چیست؟

طلاق تفاهمی مانند سایر انواع طلاق در حقوق ایران دارای مراحل قانونی می‌باشد که این مراحل علاوه بر حالت شخصی حالت وکالتی هم دارد و زوجین می‌توانند وکالت طلاق خود را به دو وکیل طلاق توافقی بسپارند تا تمامی کارهای مربوطه را با خیال راحت انجام دهند.

  • اولین کاری که زوجین باید در خصوص طلاق تفاهمی انجام دهند ثبت‌نام در سامانه تصمیم می‌باشد، بعد از آن که در این سامانه ثبت‌نام کردند باید به مرکز بهزیستی تعیین شده جهت انجام مشاوره پیش از طلاق مراجعه نمایند و زوجین بعد از انجام مشاوره و عدم انصراف از درخواست خود مبنی بر جدایی، گواهی تحت عنوان گواهی عدم انصراف دریافت خواهند نمود.
  • زوجین بعد از دریافت گواهی عدم انصراف باید درخواست خود را مبنی بر ثبت دادخواست طلاق تفاهمی در سامانه ثنا ثبت نمایند و دراین‌خصوص می‌توانند از وکیل طلاق توافقی کمک بگیرند و پرونده ی حقوقی خود را به او بسپارند.
  • تعیین زمان رسیدگی پرونده زوجین و تشکیل جلسه دادرسی مرحله بعدی می‌باشد که دادگاه بعد از تشکیل اولین جلسه و بررسی درخواست و درنظرگرفتن توافقات زوجین اعم از مسائل مالی و غیرمالی در خصوص مهریه، نفقه زوجه و فرزندان، حضانت فرزند که در نزد وکیل طلاق توافقی تنظیم و مکتوب شده، گواهی عدم امکان سازش صادر می‌نماید.
  • آخرین مرحله که زوجین باید طی نمایند تا طلاق ثبت گردد آن است که ظرف سه ماه به یکی از دفاتر طلاق برای ثبت آن مراجعه نمایند. مطابق ماده ۳۴ حمایت خانواده مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش برای آن که به دفتر طلاق تحویل داده شود سه ماه از تاریخ ابلاغ رأی قطعی می‌باشد و در صورتی که در این مدت گواهی موردنظر ثبت نگردد این گواهی از درجه اعتبار ساقط می‌شود.


توافقات در طلاق توافقی

در بحث جدایی زوجین از آن جایی که طرفین با رضایت و بدون هیچ‌گونه تنشی قصد جدایی از یکدیگر را دارند دراین‌خصوص توافقاتی با یکدیگر می‌نمایند تا بعداً در جلسات رسیدگی در دادگاه به مشکل برخورد نکنند.

این توافقات اصولاً بر سر مسائل مالی و غیرمالی صورت می‌پذیرد که در ادامه توضیحاتی در این راستا به شما ارائه خواهیم نمود. توافقات مالی طلاق عموماً بر سر مهریه، نفقه زوجه، نفقه فرزندان، اجرت‌المثل ایام زوجیت و غیرمالی بر سر حضانت مشترک فرزند و یا فرزندان صورت خواهد گرفت.

 

مهریه

مهم‌ترین موضوعی که عموماً بین زوجین در وهله اول مورد توافق واقع می‌شود بحث مهمی همچون مهریه می‌باشد. از آن جهت که عموماً دعوای بیشتر زوجین بر سر مهریه می‌باشد توافق ابتدایی بر سر آن جز مهم‌ترین مسائل به‌حساب می‌آید. چرا که اگر توافقی دراین‌خصوص بین طرفین انجام نگیرد ممکن است طلاق توافقی را تبدیل به طلاق یک‌جانبه نماید و مشکلاتی که در ادامه ایجاد می‌کند خیلی بیشتر از بحث طلاق دوجانبه خواهد بود.

آن چه که در جدایی زوجین ابتدا موردبحث قرار می‌گیرد بحث مهریه خواهد بود در این خصوص زوجین با یکدیگر سر این موضوع که در خصوص مهریه چه توافقی صورت می‌گیرد بحث خواهند داشت، یعنی این که اگر زوجین قصد جدایی بر مبنای بخشش مهریه از جانب زوجه داشته باشند در این صورت زن باید ذمه زوج را از خود ابرا نماید و این موضوع را در دفتر اسناد ثبت نماید تا بعداً خلاف آن سخنی نگوید و یا اگر توافق طرفین بر پرداخت مهریه باشد باید در این خصوص که مهریه به‌صورت یکجا و یا قسطی پرداخت شود با یکدیگر صحبت نمایند.

توافقات فی‌مابین به هر شکل که باشد زوجین باید این توافقات را به وکیل طلاق توافقی بیان نمایند تا وکیل طلاق این مسئله را در توافقنامه طلاق تفاهمی درج نماید و در زمانی که نیاز است آن را به دادگاه ارائه دهد. علت اهمیت تنظیم این توافقنامه در نزد وکیل طلاق توافقی این می‌تواند باشد که اشتباه و عدم آگاهی در بحث‌های حقوقی به‌نوعی مانعی برای تنظیم یک توافقنامه اصولی و حقوقی می‌گردد و همین امر سبب بروز اختلافات در آینده بین طرفین می‌شود.

 

نفقه

زمانی که صحبت از نفقه می شود این‌گونه شاید در ظاهر به نظر برسد که منظور از نفقه زوجه آن است که مرد حتی بعد از طلاق باید به همسر سابق خود نفقه پرداخت نماید؛ ولی این موضوع درست نیست چرا که مرد بعد از طلاق به جز زمانی که زن در عده قرار دارد وظیفه‌ای برای پرداخت نفقه به زن خود ندارد.

اما در نفقه فرزندان همچین قانونی وجود ندارد و مرد باید نفقه فرزندان مشترک را حتی بعد از طلاق پرداخت نماید؛ در بحث توافقاتی که در خصوص نفقه وجود دارد گاهی ممکن است زن در طول زندگی زناشویی نفقه‌ای از همسر خود در مواردی دریافت نکرده باشد و حال زمانی که بحث طلاق شده است طبق توافق، خواهان دریافت نفقه ایام گذشته خود باشد و این موضوع در توافقنامه طلاق درج گردد و یا این که بعد از طلاق، زن در دوره عده خود مستحق دریافت نفقه از همسر خود خواهد بود که با توافق می‌تواند آن را دریافت نماید.

  • ماده ۱۱۰۹ قانون مدنی: نفقه زن در طلاق رجعی بر عهده شوهر می‌باشد این در صورتی است که طلاق در حالت بائن نباشد، چرا که در این صورت زن حق نفقه ندارد مگر در حالتی که زن باردار باشد که در این شرایط تا پایان وضع حمل مستحق نفقه خواهد بود. در بحث نفقه فرزندان نیز طرفین می‌توانند با یکدیگر توافقات لازم را انجام دهند و اگر حضانت فرزند با مادر بود در این صورت است که مرد باید حتماً نفقه فرزندان مشترک را به زن سابق خود پرداخت نماید.
  •  ماده ۱۱۹۹ قانون مدنی: نفقه فرزندان وظیفه پدر و بعد از فوت پدر بر عهده ی جد پدری خواهد بود و در صورتی که این افراد نبودند و یا توانایی مالی نداشتن نفقه با مادر می‌باشد و در صورت عدم توانایی مادر نیز با جد مادری است.

حضانت فرزند

موضوع دیگری که در بحث طلاق مطرح می‌شود و در توافق‌نامه فی‌مابین باید مورد قید واقع شود بحث حضانت فرزند می‌باشد در این خصوص قانون به مواردی اشاره نموده است به‌گونه‌ای که بیان کرده است که فرزند دختر و پسر تا هفت‌سالگی در نزد مادر خود می‌توانند بمانند و بعد از آن دختر تا نه سالگی و پسر تا پانزده سالگی باید در نزد پدر خود بمانند و بعد از آن می‌توانند اعلام کنند که می‌خواهند پیش کدام یک از والدین خود بمانند. حال آن چه که قانون در رابطه با آن صحبت نموده است قابل تغییر ذیل توافقات بین زوجین می‌باشد و آن‌ها می‌توانند این موضوع را به وکیل طلاق توافقی جهت درج در توافقنامه اعلام نمایند تا ثبت گردد.

در واقع این توافق بین زوجین در خصوص حضانت فرزند به‌نوعی سبب می‌گردد تا دادگاه مطابق آن توافقنامه عمل نماید و در صورت عدم توافق در این خصوص دادگاه ناگزیر به اعمال بر مبنای قانون خواهد بود.

  • ماده ۱۱۶۸ قانون مدنی: حضانت و نگهداری از فرزندان حق و تکلیفی مشترک برای والدین می‌باشد.
  •  ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی: در خصوص حضانت و نگهداری از طفلی که مادر و پدر او به‌صورت جدا از هم زندگی می‌کنند مادر تا هفت‌سالگی و بعد از آن پدر وظیفه نگهداری دارد.
  • ماده ۱۱۷۲ قانون مدنی در بحث حضانت این‌گونه عنوان کرده است که هیچ‌کدام از پدر و مادر حق ندارند در زمانی که نگهداری از فرزند به عهده آن‌ها می‌باشد از نگهداری امتناع نمایند و در صورت امتناع از نگهداری یکی از طرفین، قاضی باید به تقاضای والد دیگر نگهداری طفل را به والد مقابل الزام نماید و درصورتی‌که نتواند این امر را انجام دهد حضانت را به هزینه پدر و اگر پدر فوت کرده باشد مادر باید آن را تأمین نماید.

جهیزیه

یکی از مواردی که در بحث جدایی مورد توافق میان زوجین قرار می‌گیرد بحث جهیزیه و استرداد آن می‌باشد.

در بحث توافقی که بین زوجین صورت می‌گیرد شاید بحث جهیزیه امری ساده برای توافق به نسبت سایر موارد مطرح شده قرار بگیرد؛ ولی اگر دقت بنماییم متوجه می‌شویم جهیزیه خود می‌تواند عاملی برای بروز اختلافات آتی میان افراد شود.

در بحث استرداد جهیزیه معمولاً زمانی که زن می‌خواهد جهیزیه خود را به منزل مشترک بیاورد لیست سیاهه‌ای تهیه کرده تا اگر در آینده در این خصوص به مشکلاتی برخورد نمود از آن سیاهه استفاده نماید.

حال در بحث توافقات، زوجین می‌توانند در خصوص استرداد جهیزیه به زوجه تصمیم‌گیری نمایند و بعد از تنظیم توافقنامه اصولی در نزد وکیل طلاق توافقی روند رسیدگی به پرونده خود را با خیال راحت به وکیل طلاق توافقی متخصص بسپارند.

 

 

اجرت‌المثل ایام زوجیت

مواردی که در توافقنامه میان زوجین مورد بررسی واقع می‌شوند متنوع هستند که ما این مبحث را با موضوع اجرت‌المثل خاتمه می‌دهیم و به مباحث دیگر اشاره می‌نماییم.

اجرت‌المثل ایام زوجیت همانند دیگر حقوق مالی زوجه مانند مهریه و نفقه می‌تواند طی شرایطی حق زن باشد و مرد ملزم به پرداخت آن اجرت‌المثل خواهد بود، این اجرت‌المثل به دلیل کاری می‌باشد که زن در منزل به جهت انجام اموری از قبیل آشپزی، نظافت و موارد دیگر از شوهر خود می‌تواند دریافت نماید که آن هم طبق شرایطی می‌تواند صورت بگیرد؛ مانند آن که زن این امور را به قصد تبرع یا همان رایگان انجام نداده باشد و تمکین از همسر خود را تحت هر شرایطی انجام داده باشد.

در این خصوص زوجینی که قصد جدایی از یکدیگر را دارند می‌توانند در بحث اجرت‌المثل ایام زوجیت با یکدیگر توافقاتی نمایند که اگر زن مستحق اجرت‌المثل باشد بدون آن که نیازی به شکایت از همسر خود داشته باشد بتواند با توافق و مکتوب کردن آن توسط وکیل طلاق توافقی اجرت‌المثل خود را دریافت نماید.

 ماده ۳۳۶ قانون مدنی در تبصره خود این‌گونه بیان داشته است که: درصورتی‌که زوجه کارهایی که شرعاً و قانوناً به عهده او نبوده و برای آن اجرتی است را به درخواست زوج و با قصد عدم تبرع یا همان بخشش انجام دهد و این امر بر دادگاه اثبات گردد قاضی اجرت‌المثل ایام زوجیت را به کمک یک کارشناس حساب کرده و حکم به پرداخت آن توسط زوج می‌دهد.

وکالت و مشاوره تخصصی با وکیل


طلاق توافقی زوجین در خارج از کشور

در بحث طلاق گاهی ممکن است پا از مرزها فراتر برود و زوجین ایرانی که ساکن یک کشور دیگر هستند بخواهند به‌صورت تفاهمی از یکدیگر جدا بشوند، در این صورت روند اقدام و گرفتن وکیل طلاق توافقی اندکی متفاوت‌تر از اشخاصی می‌باشد که در کشور ایران سکونت دارند و می‌خواهند از یکدیگر جدا شوند.

 

در ادامه به مراحلی از طلاق دوجانبه خارج‌نشینان که خواستار گرفتن وکیل طلاق توافقی هستند اشاره می‌نماییم تا در صورت بروز نیاز برای خود و یا اطرافیانتان بتوانید با حداقل سرگردانی و کمترین هزینه اقدام به طلاق نمایید.

 

مرحله اول

  • اشخاصی که در خارج از ایران می‌خواهند اقدام به طلاق توافقی نمایند ابتدا باید از طریق سفارت ایران و یا کنسولگری واقع در کشوری که در آن زندگی می‌کنند وکالت‌نامه‌ای برای رسیدگی به امور مربوط به طلاق خود به شخصی اعطا نمایند، تا آن شخص با وکیل طلاق توافقی وکالت‌نامه‌ای تنظیم نماید. یا این که زوجین می‌توانند به‌جای آن که اول از یک فرد عادی و آشنا در ایران کمک بگیرند مستقیماً وکالت‌نامه را با وکیل طلاق توافقی در ایران تنظیم کنند تا وکیل طلاق دادگستری کلیه کارهای مربوط به طلاق را برای آن‌ها انجام دهد.

مرحله دوم

  • زوجین در بحث طلاق توافقی باید بدانند که هر یک باید به وکیل مجزا وکالت در امور مربوطه را بدهد؛ یعنی این امکان وجود ندارد که یک وکیل کارهای مربوط به طلاق توافقی را انجام دهد، حال زن و مرد برای ثبت درخواست طلاق خود باید در سامانه‌ای به نام میخک که مدیریت یکپارچه خدمات کنسولی می‌باشد ثبت‌نام نمایند و در سامانه میخک مدارک موردنیاز برای دادن وکالت به وکیل طلاق را ثبت کنند این اطلاعات شامل اطلاعات کامل وکیل طلاق، اطلاعات کامل موکل، متن وکالت‌نامه با مشخص‌کردن حدود اختیارات وکیل طلاق و موکل.

مرحله سوم

  • در بحث دادن وکالت‌نامه این موضوع را باید مدنظر قرار دهیم که نوع وکالت وکیل باید در وکالت‌نامه مشخص گردد؛ یعنی به طور مثال تعیین گردد وکالت در طلاق می‌باشد؛ بعد از آن که زوجین هرکدام به‌صورت مجزا وکالت‌نامه خود را در سامانه میخک ثبت نمودند باید به همراه کد رهگیری که از سامانه میخک دریافت نمودند به سفارت خانه ایران در آن کشور مراجعه کنند و از این طریق وکالت‌نامه فیزیکی و کاغذی را دریافت نمایند و آن را به همراه مدارک موردنیاز برای طلاق توافقی برای وکلای خود پست نمایند که در این جا در خصوص مرد و یا زن بودن وکیل هیچ محدودیتی وجود ندارد.
  • بعد از آن که رسیدگی به درخواست طلاق طرفین توسط وکلای طلاق و در دادگاه ایران مورد بررسی واقع شد و قاضی حکم طلاق را صادر نمود، وکلای زن و مردی که وکالت در انجام رسیدگی به بحث طلاق را داشته‌اند باید حکم طلاق را در دفترخانه به‌صورت رسمی ثبت نمایند و در انتها مدارک معتبری که به جا می‌ماند اعم از سند طلاق و شناسنامه طرفین همراه با مهر طلاق را برای زن و مرد بفرستند و یا به تأیید وزارت امور خارجه برسانند تا به سفارت اطلاع‌رسانی گردد.

مزایای استفاده از وکیل موسسه حقوقی فرهنگ تفاهم

وکیل طلاق توافقی

مدت زمان گرفتن طلاق توافقی

۲۰ تا ۴۰ روز کاری

وکیل طلاق توافقی

امکان پرداخت حق الوکاله به دو صورت نقد و اقساط

وکیل طلاق توافقی

پشتیبانی تمام وقت به دو صورت آنلاین و حضوری

وکیل طلاق توافقی

امکان استفاده از وکیل خانم و آقا بدون محدودیت

وکیل طلاق توافقی

خدمت رسانی به ایرانیان خارج از کشور

وکیل طلاق توافقی

تنظیم توافق نامه و دادخواست طلاق اصولی و مطابق قانون 

سوالات متداول

احوال شخصیه یک فرد ایرانی بر مبنای چه قانونی می‌باشد؟

مطابق ماده ۶ قانون مدنی قوانین مربوط به احوال شخصیه از جمله نکاح، طلاق، ارث و …در مورد تمامی تبعه ایران حتی اگر مقیم خارج باشند بر پایه قانون ایران خواهد بود.

در طلاق زوجین مقیم خارج از کشور کدام دادگاه صالح به رسیدگی می‌باشد؟

مطابق ماده ۱۴ قانون حمایت خانواده هر زمان زوجین مقیم کشور خارجی باشند دادگاه شهرستان تهران صلاحیت رسیدگی دارد مگر حالتی که زوجین به شکل دیگری توافق کرده باشند.

در طلاق توافقی مرد می تواند با دادن وکالت به زن از حضور در دفتر خانه طلاق برای ثبت طلاق خودداری ورزد؟

بله مطابق ماده ۳۶ قانون حمایت خانواده هرگاه زوجه بنا به اعلام دادگاه و یا سند رسمی در ثبت طلاق، وکالت از سوی مرد داشته باشد عدم حضور زوج مانع از اجرای صیغه طلاق و ثبت آن نخواهد شد.

در طلاق توافقی زوجین می‌توانند تنها یک وکیل داشته باشند؟

خیر، در طلاق توافقی زوجین نمی‌توانند تنها یک وکیل داشته باشند و هریک باید برای خود یک وکیل منتصب نماید تا آن‌ها به امور مربوط به طلاق توافقی رسیدگی نمایند.

در قانون ایران چند نوع درخواست طلاق وجود دارد؟

مطابق قانون ایران سه نوع درخواست طلاق وجود دارد که شامل طلاق به درخواست مرد، طلاق به درخواست زن و طلاق توافقی می‌باشد که در طلاق توافقی زوجین در خصوص مصادیق طلاق با یکدیگر توافق می‌نمایند.

سامانه میخک چیست و به چه اموری رسیدگی می‌نماید؟

سامانه میخک سایت رسمی فعالیت‌های کنسولگری است که برای اسنادی که نیاز به تأیید وزارت امور خارجه دارند، ایجاد شده است و به اموری اعم از امور دانشگاهی، گذرنامه و پاسپورت، استعلام گواهینامه، ثبت طلاق و ازدواج رسیدگی می‌نماید.

بیشتر بخوانید : مقاله تخصصی وکیل مهریه

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

وکیل وصول دیه

وکیل وصول دیه

متن سربرگ خود را وارد کنید تعریف دیه دیه یا خون‌بها از قوانین اسلام بشمار می‌رود و مطابق تعاریف فقهی، مال یا پولی می‌باشد که به واسطه کشتن انسان یا

ادامه‌ی مطلب »